Din terrasse behøver ikke at være et sted i haven, som du kun kan tage i brug få dage om året, når vejret viser sig fra sin gode side. Det kan være en forlængelse af boligen – et ekstra rum, som du kan bruge på solrige dage, men også kolde, regnfulde og blæsende dage, hvor du normalt ville søge indenfor og lade terrassen stå uberørt hen.

Der er mange muligheder for at skabe en ekstra dimension til boligen med en terrasseinddækning eller – overdækning. Det giver en bedre udnyttelse af din bolig, som får flere kvadratmeter og et ekstra rum, du kan indrette uden at skulle tage forbehold for vejret. Ligesom resten af boligen kan uderummet aflåses med en nøgle, så dine møbler og din grill kan stå sikkert og i tørvejr.

Flere og lysere kvadratmeter

Hvis du allerede har en overdækket terrasse, kan du for eksempel vælge at få denne inddækket med foldeglas, faste glasvægge eller skydedøre, så du kan lukke af for vind og vejr, når der er behov for det. Hvis du vælger en løsning med foldeglas, har du mulighed for at folde glassene helt op, når du ønsker at lade solstrålerne og den friske luft strømme ind på terrassen. En overdækket terrasse med glastag lader dagslyset eller den stjerneklare aftenhimmel skinne ned fra oven. Du kan også vælge en elegant pergola, der placeres som tilbygning til din bolig eller din terrasse, eller som kan stå frit på dit yndlingssted i haven. Med et smart, justerbart tag vil du kunne skærme af og åbne op med kun et enkelt klik.

En løsning lige efter dit hoved

Der findes et utal af løsninger, både når det gælder konstruktion, farve og valg af tilbehør, som sætter dit personlige præg. Det kan være, du ønsker en løsning med indbygget LED-lys, skydelameller, solafskærmning eller måske noget helt fjerde. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og hos Alument har vi løsninger, som matcher alle typer byggerier. Én vigtig ting, som terrasseløsningerne har tilfælles, er, at de slidstærke og kræver minimal vedligeholdelse – så du kan bruge tiden i dit hyggelige uderum i stedet for med praktiske gøremål.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Hos Alument står vores specialister klar til at skræddersy den perfekte løsning sammen med dig. Vi rådgiver dig gerne i alle faser af byggeriet – både når det gælder planlægning, præsentation, byggeansøgning og selve færdiggørelsen.

Kontakt vores specialister og få professionel vejledning allerede i dag.
Alument ApS

← Gå Tilbage