Kan opleves i HUSET Middelfart

IBF, der er én af Danmarks førende producenter af betonprodukter og famileejet – har siden 1960 beskæftiget sig med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, rør, brøndgods, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er Beton til Tiden.

Katalog | Når du skal ha' ny belægning

Hvad enten det er en lun solkrog, et udekøkken, en ny terrasse eller indkørsel, der skal anlægges, vil en flise fra IBF give dit hus ekstra værdi. I mere end 50 år har IBF haft fokus på kvalitet og holdbarhed – og det betaler sig heldigvis i den sidste ende. Vi håber, dette katalog kan være med til at give inspiration til dit valg af belægning. Rigtig god fornøjelse.

Læs katalog
Katalog | Nyt tag?

IBF har produceret og udviklet betontagsten i mere end 40 år. Tagstenene er fremstillet i gennemfarvet beton og er et bæredygtigt materiale af råstoffer fra naturen: sand, grus, kalk og vand. Fordelen er holdbarhed og en overfladebehandling, som blandt andet modvirker mos- og algedannelse på taget. Det betyder, at et IBF tag HOLDER til det danske vejr. Vi tester og udvikler vores tagsten i eget laboratorium, derfor tør vi også roligt yde 30 års garanti på vores betontagsten fra den dag, det leveres til dit hus.

Læs katalog
Video | Tips og tricks til lægning af sten og fliser

Hvad enten det er en indkørsel, et indgangsparti, en terrasse eller en havesti, der skal anlægges - så er vigtigt at komme rigtig i gang. Vi hjælper dig gerne i gang med vores "tips og tricks".

Artikel | Sten styrker helhedsindtrykket

Et smukt hus fortjener både flotte og funktionelle omgivelser. Nogle opstår af sig selv fra naturens hånd, mens vi selv kan fuldende billedet af harmoni og idyl med strategisk placerede sten, der tilsammen danner en smuk belægning.

Læs artikel
Artikel | Hold taget i topform

Når man har besluttet sig for at få nyt tag på huset, er det vigtigt at vælge den helt rigtige tagsten, der passer til huset. Taget skal spille sammen med hus og omgivelser for at sikre en løsning og en visuel oplevelse, der holder i fremtiden. På den konto er det en rigtig god ide at tage IBF med på råd.

Læs artikel

Læs også