Lilje-huset A/S er med ca. 50 medarbejdere en af landets førende udbydere af fritidshuse i træ. Flere end 4200 opførte huse siden 1970 er det blevet til. Lilje-huset A/S er en veldrevet, velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende. 10 år i træk er virksomheden blevet ratet med den højeste kreditværdighed AAA. Virksomheden er specialiseret i såvel udvikling som salg og byggeri af fritidshuse til private forbrugere i totalentreprise, men tilbyder også medbyg løsninger, hvor kunden selv varetager dele af arbejdet. Lilje-huset A/S drives med udgangspunkt i håndværksmæssige traditioner og leverer derfor fritidshuse i en flot kvalitet og finish.

Lilje-huset A/S

Video | Leder du efter en fritidsgrund på Fyn

Her får du en kort præsentation af Brunshuse og området heromkring. Går du med tanker om at bygge sommerhus på Fyn, i et stille og roligt område, er Brunshuse det helt rigtige for dig.

Artikel | Klassisk arkitektur og lækre planløsninger

Et sommerhus skal være ligeså funktionelt som din helårsbolig og måske endda tilbyde lidt mere. Samtidig skal det dog ligne et sommerhus, der både indbyder til traditioner og en masse nye oplevelser.

Læs artikel
Katalog | Få vores kataloger direkte i din postkasse

Find dit næste sommerhus i ro og mag. Du kan bestille vores kataloger hjem til dig selv.

Bestil katalog

Læs også