Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen. Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.

Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkevareprofilering i de danske badeværelser er Villeroy & Boch Danmark A/S også blandt de førende i lanceringen af vandbesparende og miljøvenlige produkter på det danske marked.

Villeroy & Boch Danmark A/S

Katalog | Badeværelset i fokus – Villeroy & Boch fokussortiment

Find inspiration til dit kommende drømmebadeværelse i vores nye flotte forbruger rettede inspirationsbrochure ”Badeværelset i Fokus”. Vi har taget alt det bedste og mest aktuelle fra Villeroy & Boch’s kæmpestore Bad & Wellness sortiment og kogt det ned til 68 sider med fokus på vores ”express delivery” lagersortiment, innovationer samt ’bestseller serier’.

Læs katalog
Artikel | Ultimativ luksus på badeværelset

Med Venticello fra Villeroy & Boch får du en komplet møbel- og sanitetsserie, der på imponerende vis kombinerer form og funktion og byder på et omfattende produktsortiment i et let design med tynde kanter.

Læs artikel
Artikel | Grønt er godt for badeværelset

Nu introducerer Gustavsberg en ny serie af badeværelsesmøbler i en af årets største trendfarver. Traditionel hvid udfordres således seriøst af Graphic, som er Gustavsbergs nye og grønne skud på stammen af badeværelsesmøbler.

Læs artikel
Katalog | Tag Gustavsberg med dig hjem – produkter & inspiration 2019

Vi har skabt et magasin, som er spækket med inspiration og information om stort set alt, der har med badeværelser at gøre: Design, trends, produktnyheder, tips til renovering og råd om enkel styling af hjemmets vigtigste rum. Du kan hente kataloget lige her. God læsning!

Læs katalog

Læs også