Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Willab Garden har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser inden for drivhuse, udestuer, terrasser og andet, som hjælper dig med at skabe dit yndlingsrum i haven. Her finder du altid masser af inspiration til drivhuse, udestuer, havebrug og indretning enten online, via sociale medier, eller du kan besøge vores butikker/showrooms.

I vores butikker kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Desuden finder du et stort udvalg af indretningsdetaljer til udestuen, drivhuset eller hjemmet.

Hvis du foretrækker at planlægge din nye udestue, drivhuset eller terasse derhjemme i ro og mag, har vi smarte planlægningsværktøjer online og som en app, som du kan bruge til at designe dit drivhus eller din udestue i 3D. Det skal være nemt, sikkert og bekvemt at handle hos os!

Velkommen!

Willab Garden AB

Artikel | Plante smil og plante solskin

Solen skinner, fuglene fløjter, og foråret ligger lige rundt om hjørnet. For mange mennesker medfører den lyse tid også kriblen i de grønne fingre og et ønske om at dyrke såvel lækre grøntsager som flotte blomster og planter med et drivhus som centrum. Men hvad skal man vælge? Og hvordan får man det bedste udbytte?

Læs artikel
Artikel | Et lille paradis mellem hus og have

For mange mennesker repræsenterer udestuen det unikke fri- og samlingssted i hjemmet, hvor man hygger sig sammen og følger årstiderne skifte helt tæt på. Forårets første stråler, høj sommersol og elementernes rasen i en efterårsstorm er blot få af de oplevelser, der får en ekstra dimension, når man sidder trygt og sikkert i en eksklusiv forlængelse af sit hus.

Læs artikel

Læs også