Har du fået nok af at bruge tid på at skrubbe og skure for at få bugt med de værste kalkpletter? Overvejer du at slippe af med kalk for alvor? Et BWT anlæg reducerer kalkindholdet i vandet til et minimum, hvilket giver dig massevis af fordele. Vi har samlet de bedste kalkfrie fordele til dig herunder.

1. Rene fliser og klinker på badeværelset

Føler du, at det nærmest er umuligt at komme til bunds i de kalkaflejringer, der opstår i din brusekabine, på armaturerne eller mellem fuger og på fliser? Når du installerer et BWT anlæg vil du opleve en markant forskel. Det kalkfrie BWT vand efterlader dit badeværelse med rene og pæne overflader. Du vil kun skulle bruge en våd klud for at få tørre overskydende mineralbelægninger væk.

En investering i BWT vand betyder også, at du ikke skal gå på kompromis med materialevalg. Har du længe drømt om mørke fliser, en elegant brusevæg i glas eller et sort eksklusivt armatur, men er gået væk fra tanken grundet vedligehold? Lad din indre designer løs og kast dig over dine ønske produkter og materialer. Hvorfor gå på kompromis med den bolig, man drømmer om?

2. Vink farvel til kalk i køkkenet

Kalkaflejringer i køkkenet, kan ligesom badeværelset, ikke undgås. Hvor der bruges vand, er der risiko for kalkpletter. De store syndere er ofte elkedlen, hvor der sætter sig kalkflager på indersiden, gryden med hvide kalkrander efter madlavning, kaffemaskinen eller vandhanen, der tillusker sig kalkrester.  Det kræver en hyppig rengøring og afkalkning at komme kalken til livs disse steder. Madlavningsprodukter, hårde hvidevarer og vandinstallationer nyder godt af kalkfrit BWT vand. Rengøringen bliver særdeles lettere, hvad enten der er tale om opvaskemaskinen, den kogende vandhane eller dine isterninger. Overfladerne vil fremstå pænere og du kan i stedet bruge tiden på dig selv.

3. Nyd blødere håndklæder og tøj i din hverdag

Med kalkfrit vand er stive håndklæder fortid og dit vasketøj forbliver blødt og bevarer farverne. Det er nemlig kalken i vandet, der gør tøjet stift efter vask. Men med kalkfrit BWT vand bliver skyllemidlets blødgøringsfunktion overflødig, og du kan helt afskaffe skyllemidlet fra din vaskerutine. I din nye hverdag er det slut med kedeligt vasketøj, besværlig rengøring og husholdningsapparater med kalkaflejringer.

4. Forlæng levetiden på dine hvidevarer og installationer

Jo flere hårdhedsgrader i dit vand, jo større slitage efterlader vandet på dine installationer og hårde hvidevarer. Kalk er en stor belastning og selv de mindste kalkaflejringer vil trænge sig på. Dine vandinstallationer vil bruge mere energi og med tiden gå hurtigere i stykker grundet kalk. Med BWT vand beskytter du dine installationer og undgår dyre reparationer på varmelegemer, rør, ventiler og filtre. Der er sjovere ting at bruge sine penge på og hvorfor ikke beskytte sine installationer, mens man kan?

5. Håret bliver mere glansfuldt og hænderne blødere

Vores hår og hud er ikke et godt match med kalkholdigt vand. Kalk i vandet kan gøre håret glansløst og huden udtørret og irriteret. Desuden kan kalkholdigt vand afgive en slags belægning på hud og hår, hvilket gør det sværere for skønhedsprodukter, cremer og shampoo at trænge ind. Med silkeblødt BWT vand bliver kalken reduceret, hvilket betyder at dine produkter optages nemmere og hudens naturlige olier bibeholdes.

6. Halvér sæbeforbrug og skån miljøet

Det er ikke kun kalkfjerneren du kan smide i skraldespanden, når du får installeret et BWT anlæg. Du kan også halvere dit forbrug af sæbe, shampoo, skyllemiddel samt vaske-og rengøringsmidler. Det gavner vores miljø at benytte færre kemikalier, men fordi du kan nøjes med mindre sæbe, vil du også bruge langt mindre vand. På den måde sparer du på vores værdifulde grundvand og producerer mindre spildevand.
BWT Danmark

← Gå Tilbage