Miljøvenlige løsninger til tørring af tekstiler

DryVentSolutions vil revolutionere markedet for eksklusive og miljøvenlige løsninger til tørring af tekstiler i køkkenet såvel som på badeværelset. Populært kaldet håndklædetørrer – vi kalder det dog TørrePanel – og alle vores paneler kan tilsluttes eksisterende ventilation eller med indbygget varmelegeme

Alle TørrePanelerne fås i et bredt udvalg af materialer, størrelser, mønstre og med forskellige knager/ophæng. Dette gør TørrePanelet til den ideelle løsning, når det kommer til design af badeværelser, køkkener og garderober.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Når du vælger et af vores TørrePaneler, så vælger du ikke kun den mest økonomiske løsning, men du tager samtidig det miljøbevidste valg.

TørrePanelet fra DryVentSolutions kan nemlig tilsluttes til dit genveksanlæg, som i forvejen er i drift 365 dage om året, så du ikke skal bruge yderligere energi til drift; varmen fra den udsugede luft genanvendes.

Kender du det, at håndklæder, der ikke er ordentlig tørre, når du skal i bad, din frakke er stadig fugtig efter regnskyllet i går. TørrePanelet fra DryVentSolutions gør noget ved problemet. Vi skaber en luftstrøm omkring dine tekstiler lidt ligesom, når du hænger vasketøj ud på tørresnoren, luftstrømmen trækker dermed fugten med ud af tekstilet, ud i dit genveksanlæg, hvor varmen genanvendes.

TørrePanelet fungerer både som udsugning fra det rum, hvor det er monteret, og til tørring af tekstiler i badeværelse, køkkener og garderober.