Stille morgener. Lange aftener. Bare tæer i græs. Grillmaden nydes på terrassen. Det er ikke svært at forestille sig skønne ferier og fridage i dit eget fritidshus. Men hvordan skal selve huset egentlig se ud? Vi står klar til at guide dig.

Hyggeligt og funktionelt? Stiligt og eks­klusivt? Let og elegant? EBK tilbyder otte serier med hver deres signatur i arkitek­tur og indretning. Men hvilken stil passer bedst til dig og din livsstil?

Tjek på dine behov?

Hvad er dine kriterier til et fritidshus? Har du specielle krav til størrelsen eller antallet af rum? Søger du et hus i særlige materia­ler? Vil du have din unikke arkitekttegnede løsning?

Det kan være overvældende at skulle vælge mellem forskellige stilarter og måske også at blive enige om, hvad der passer til jer som par. Men vi står klar med 360° rådgivning over telefonen og ude i vores udstillinger året rundt.

Vi har bygget mere end 6800 huse og rådgivet lige så mange familier og hjulpet dem med deres sommerhusdrøm. Og vi besigtiger altid jeres grund og sikrer at hus og grund passer sammen.

Kom forbi og find dig selv

Vi har permanente udstillingshuse i Roskilde, Slagelse, Middelfart og Aarhus. Her finder du vores erfarne byggerådgivere, der har tjek på alt fra lovgivning om byggeprocenter, økonomi og materialer. De kan hjælpe med at guide dig på vej i dit valg, hvor arkitektur, indretning og økonomi går op i en højere enhed. Bare kom forbi!

Se alle vores permanente udstillinger her.
← Gå Tilbage