Stille morgener. Lange aftener. Bare tæer i græs, og grillmad, der nydes på terrassen. Det er ikke svært at forestille sig skønne ferier og fridage i sommerhus og fritidshus, men meningerne om, hvordan de skal se ud, og hvilke krav de skal opfylde, er lige så forskellige som deres fremtidige beboere. Skal det først og fremmest være hyggeligt og funktionelt eller stiligt og eksklusivt? Uanset, hvilke præferencer lige præcis du har, står EBK klar med otte serier af huse, der er udviklet med hver deres markante signatur inden for arkitektur og indretning.

En verden af valg

Der er mange faktorer at tage højde for, når man står foran at skulle realisere drømmehuset på landet, og det kan være overvældende at skulle vælge mellem forskellige stilarter. Desuden kan det være en udfordring at blive enige om, hvad der passer perfekt til jer som par eller familie. Hvilke krav har I til størrelse og antallet af rum? Skal huset udføres i særlige materialer? Og vil I have en unik, arkitekttegnet løsning?

Her er der god og gennemrutineret hjælp at hente hos EBK.

Fra planlægning til færdigt projekt

Den erfarne familievirksomhed har bygget mere end 6800 sommerboliger og rådgivet lige så mange familier, så deres ønsker helt bogstaveligt kunne komme i hus.EBK er kendt for at yde 360° værdifuld rådgivning over telefonen og ude i deres store udstillinger året rundt, ligesom man altid gennemfører en grundig besigtigelse af kundens grund for at sikre, at den harmonerer med det valgte hus.

EBK har permanente udstillingshuse i Roskilde, Slagelse, Middelfart og Aarhus. Her finder du erfarne byggerådgivere, der har tjek på alt fra lovgivning om byggeprocenter til økonomi og materialer.

De kan hjælpe med at guide dig på vej i dit valg, hvor arkitektur, indretning og den finansielle side af sagen går op i en højere enhed.

Det rette element

Det danske klima er omskifteligt og udfordrer et træhus, med mindre det er bygget med omhyggelighed. For EBK er virksomhedens elementfabrik i Slagelse det helt bærende fundament. Det er her, man producerer alle sine huse i et kontrolleret miljø og med godt, gedigent håndværk. Lige siden virksomhedens start for over 40 år siden har man næret en dyb passion for træ, og man benytter sig kun af de fineste trækvaliteter.

Perfektion gennem hele processen

Når EBK beskærer og behandler træet, bruger man markedets førende CAD/CAM produktion med automatiske saveanlæg og specialuddannede håndværkere, der omhyggeligt og under tørre forhold arbejder med detaljerne. De moderne faciliteter gør det muligt at tilpasse elementerne til kundernes individuelle fordringer i forbindelse med det gode sommerhusliv.

EBK færdiggør mange elementer og materialer på fabrikken og færdiggørelsesgraden er høj, hvilket betyder, at husene hurtigt kan opføres og lukkes sikkert i det fri.

Det er er sig selv en betryggende garanti for et tørt og sundt hus til skov og strand.

Se filmen med EBK’s opførelse af hus nummer 6000, fra fundament til færdigt arbejde:

Se alle EBK’s permanente udstillinger her.
← Gå Tilbage