Vi har udviklet en serie af huse, som er perfekte til dig, der drømmer et sommerhus, som rummer lige præcis det, du har behov for, når du bare vil koble af og nyde sommeren og fritiden.

Konceptet, som vi kalder konceptet EMCA FRI, er skabt til dig, der drømmer om at bygge dit eget moderne fritidshus – til en god pris! 

Vi har lagt os i selen for at tegne og indrette husene, så du får dine fritids-drømme opfyldt – samtidigt med at vi holder prisen helt i bund. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores tre forskellige EMCA FRI hustyper, så tager vi os af resten.

Vælg dit hus og glæd dig til fritiden

Uanset hvilket af de tre huse du vælger, får du et kvalitetshus med funktionel indretning, hvor hver eneste kvadratmeter er optimalt udnyttet. Vi står klar med rådgivning og hjælp, hvis du har særlige ønsker – det gælder både indretningen og husets placering på din byggegrund.

Vi tilbyder desuden en række tilvalgsmuligheder til en fast pris, så du kan tilpasse dit EMCA FRI hus til dine behov. Med EMCA FRI kommer du nemt og hurtigt tilbage til fritiden.

God kvalitet til en god pris

Når du vælger en af vores EMCA FRI-hustyper, får du et funktionelt, lyst og lækkert fritidshus, som er lige til at flytte ind i. Som standard bliver vores EMCA FRI-huse opført med trykimprægneret facadebeklædning og saddeltag med udhæng, der giver facaderne optimal beskyttelse mod vind og vejr.

Indvendigt er der valgt materialer, der giver huset et let og stilrent udtryk, som du nemt kan sætte dit eget personlige præg på og skabe den sommerhusstemning, du drømmer om. Husets køkken er fra HTH.

Kontakt os på 4080 8860 – og lad os bringe dig tilbage til fritiden.
EMCA Huset

← Gå Tilbage