EMCA Huset bygger fritidshuse til helårsbrug, som er skræddersyet efter jeres ønsker. Hos EMCA Huset har vi mere end 30 års erfaring i opførelse af fritidshuse i træ – det er din sikkerhed, når du skal bygge dit kommende fritidshus. Sammen med os kommer du godt i gang – og sikkert i (fritids)hus.

Har du en god grund, så bygger vi

Uanset hvor din drømmegrund ligger, kan vi bygge dit fritidshus. EMCA Huset har base i Horsens, men bygger fritidshuse i alle Danmarks fritidsområder. Vi kører ud og ser din byggegrund og kører også gerne hjem til dig. Så sparer du køreturen.

Stik lige en finger i jorden

Vi anbefaler, at du får foretaget en jordbundsundersøgelse på den byggegrund, du har udset dig, inden du underskriver en købskontrakt. Så undgår du ubehagelige overraskelser med ekstra omkostninger, hvis der er forhold i jorden, som gør, at der skal laves ekstraarbejde i forbindelse med etableringen af sokkel, kloak mm.

Hos EMCA Huset har vi en jordbundsundersøgelse med i vores byggeomkostningspakke. Det betyder, at vi kan indikere eventuelle omkostninger til ekstraarbejde, inden vi opfører dit fritidshus.

Vi lytter til dine drømme

Når vi mødes første gang, bruger vi en stor del af tiden på at lytte til dig. Når vi kender dine behov og drømme, kan vi rådgive dig bedst muligt. Hos os har du én kontaktperson gennem hele processen, som guider og holder dig opdateret – hele vejen fra vores første møde til dit fritidshus er færdigbygget.

Så snart du har godkendt tegningerne, sætter vi gang i processen, hvor vi indhenter byggetilladelse og lægger en tidsplan. Når vi opfører et EMCA-fritidshus varer byggeprocessen ca. et halvt år.

Fritid året rundt

Moderne fritidshuse skal kunne bruges hele året. Derfor isolerer EMCA Huset alle fritidshuse, så de også er lette at varme op og behagelige at bo i om vinteren. Vi har isoleret taget med 315 mm, ydervægge med 265 mm og gulve med 250 mm isolering.

EMCA Huset tilbyder desuden en lang række tilvalgsmuligheder til en fast pris, så du kan tilpasse dit fritidshus til dine ønsker og behov.

Blandt de mest populære tilvalg er:

  • Tørt redskabsskur
  • Træ/alu vinduer og døre
  • Terrasseoverdækning
  • Træterrasse
  • Energivenlig opvarmning med varmepumpe


Besøg EMCA Huset i Middelfart

Vi har opført et moderne fritidshus i udstillingsbyen HUSET i Middelfart. Her kan du gå en tur i vores husmodel med saddeltag og få et godt indblik i det, vi kan gøre for dig.

Book et møde med os i dag og kom tilbage til fritiden!
EMCA Huset

← Gå Tilbage