HUSET Middelfart giver dig adgang til en byggeudstilling på ikke mindre end 28.000 m², der tilbyder dig uvurderlig indsigt og inspiration. Her finder du alle typer materialer til boligen inklusive landets mest omfangsrige udstilling inden for fritidshus og sommerhus. Med gratis adgang og parkering betaler det sig i mere end én forstand at lægge vejen forbi og få kyndig vejledning samt boliginspiration.

Har du planer om at bygge hus, bygge om eller renovere, kan det være guld værd for dig at besøge HUSET Middelfart.
Her finder du inspiration til lige netop dit byggeprojekt, uanset om du eksempelvis skal bygge nyt hus, drømmer om en pavillon i baghaven eller skal have badeværelset renoveret.
Du får hele 28.000 m² udstilling at gå på opdagelse i, og huset er åbent hver dag fra 10.00-17.00 med juleferien som eneste undtagelse.

Invitation til inspiration

Der er ekstra meget at komme efter, når du besøger den store byggeudstilling om søndagen. Her kan du nemlig få gratis rådgivning af en uvildig byggerådgiver og vejledning af flere af udstillere.
Du kan bestille tid hos dine foretrukne rådgivere i HUSET Middelfarts online bookingkalender, og skulle de ikke figurere i kalenderen, er du velkommen til selv at kontakte dem for at træffe en aftale.

Godt garderet med gratis rådgivning

Det ligger oftest mange og store overvejelser bag den endelige beslutning om at bygge nyt hus, bygge om eller at renovere.
Her betaler det sig at indhente råd, vejledning og inspiration, og hos HUSET Middelfart står kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig med værdifuld viden om eksempelvis til-/ombygninger, renovering og energibesparelser samt beplantning og udearealer.
Her får du således gratis adgang til over 120 udstillere med byggematerialer og produkter, som du kan bruge til dit projekt.

Til fritid og ferietid

En del af HUSETs byggeudstilling består af Danmarks største boligudstilling af fritidshuse og sommerhuse. Her finder du landets bredeste udvalg på området med huse fra syv forskellige producenter.
Her er noget for enhver smag og pengepung, lige fra små, hyggelige fritidshuse til store, luksuriøse sommerhuse.
Kom og oplev det store sortiment med egne øjne og få en snak med konsulenterne i flere af årets weekender fra klokken 13-16 og i forbindelse med Åbent Fritidshus.

Gå glad i bad

Trænger badeværelset til en større overhaling, byder HUSET også på såvel gratis inspiration og rådgivning som 3D-tegning blandt andet takket være et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart, som er en landsdækkende kæde af professionelle vvs’ere med speciale i bad og energiløsninger til både store og små badeværelser.
I HUSET Middelfart kan du se alt det nye fra markedets førende leverandører, og Bedre Bad – Bedre Energis indretningskonsulent hjælper dig med inspiration, rådgivning, tips til
design og salg af totalløsninger.

Kaffe og te på kanden

Efter en gåtur i den udendørs og den indendørs udstilling kan man godt trænge til et skud ny energi, og her byder HUSET Middelfart i samarbejde med idényt på en kop gratis kaffe eller te i foyeren.
HUSET Middelfarts konferencecenter ligger lige midt i Danmark og tæt på såvel station som motorvej.
For de fleste vil transporten dertil derfor højst tage et par timer, hvilket gør det oplagt lægge vejen forbi, hvis man går med overvejelser om udbygning, tilbygning, boligrenovering eller nyt sommerhus/fritidshus og gerne vil have kyndig vejledning i processen uden at skulle betale en krone.
HUSET Middelfart

← Gå Tilbage