Det er ofte en stor beslutning og investering at bygge om, bygge ud eller forny.
HUSET Middelfart giver dig imidlertid masser af værdifuld inspiration hver dag fra kl. 10.00-17.00, mens du om søndagen kan få gratis og professionel byggerådgivning samt vejledning fra virksomhedernes egne konsulenter på flere af standene.

Det er på Hindsgavl Allé 2 lige ved Lillebælt og tæt på motorvejen, du finder Danmarks største byggeudstilling.
Her har du gratis adgang til masser af ideer om boligindretning, gode parkeringsfaciliteter og rig lejlighed til at få en snak om dine ønsker over en kop kaffe.
Særligt om søndagen sitrer det af god energi og nye idéer, når dørene bliver slået op.
Her er HUSET Middelfarts stande besat af eksperter fra diverse udstillere, mens husets egne, uvildige byggerådgivere og konsulenter også står klar med gode råd og tips.
Selve udstillingen er stort set den samme hele året, men standene er bemandet i forskellige perioder, så ønsker du dialog med en bestemt udstiller, er det en god at kontakte virksomheden inden dit besøg for at høre, om de er på deres stand den pågældende dag.

Nye fokuspunkter hver uge

I HUSET skifter temaer og inspirationsområder i takt med årstiderne.

  • Uge 12 og 13 er således koncentreret om have og udeliv, så hvis terrassen trænger til ny belægning, eller en udespa står øverst på ønskesedlen, er det den 24. og den 31. marts, du skal lægge vejen forbi.
  • Har du mod på nyt design af dit badeværelse, skal du sætte et hak i kalenderen i uge 14 eller 15. Her sættes der spot på badeværelset, og du kan blive meget klogere på materialer og elementer den 7. og den 14. april.
  • Uge 16 og 17 er helliget fritidshuset, så drømmer du om at bygge sommerhus, er det den 21. eller den 28. april fra 10 – 17, du skal besøge os.
  • I påsken inviterer HUSET Middelfart i øvrigt til åbent hus i samtlige 15 udstillingshuse fra den 18. til den 21. april mellem klokken 12 og 16.

Fra facade til interiør

  • I uge 18 og 19 koncentrerer HUSET Middelfarts udstillinger sig om facade og tag. Vidste du for eksempel, at du kan få tagsten med integrerede solceller? Og at der findes facadeløsninger, som helt ændrer boligens udtryk? Det kan du få meget mere at vide om den 5. og den 12. maj.
  • I uge 20 og 21 står der igen fritidshus i kalenderen, så gik du glip af de første fokusuger, får du nu endnu engang muligheden den 19. og den 26. maj kl. 10-17.
  • Lige sådan gentages temaet “Have og udeliv” i uge 22 og 23, hvor HUSET Middelfart inviterer til inspirerende dage den 2. og den 9. juni.
  • I uge 24 og 25 går det løs med særligt fokus på udestuer og tilbygninger. Så hvis du drømmer om en lille oase i baghaven eller har behov for mere plads derhjemme, er det den 16. og den 23. juni, det foregår.

Gør brug af den gode ekspertise

Uanset, hvad dine behov og interesser vedrørende hus og have angår, er der altid hjælp at hente hos HUSET Middelfart i form af gratis byggerådgivning hver søndag
Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, står en bred vifte af sparringspartnere klar til at kaste professionelle øjne på dine planer.
Eksperterne i ByggeRåd kan eksempelvis rådgive dig optimalt, når det gælder om- og
tilbygninger, renovering og energibesparelser samt beplantning og udearealer.
HUSET Middelfart

← Gå Tilbage