Når man har besluttet sig for at få nyt tag på huset, er det vigtigt at vælge den helt rigtige tagsten, der passer til huset. Taget skal spille sammen med hus og omgivelser for at sikre en løsning og en visuel oplevelse, der holder i fremtiden. På den konto er det en rigtig god ide at tage IBF med på råd.

Ved udskiftning af tag bør du også tænke lige så meget i sikkerhed som i harmoni og udseende. Taget er nemlig en af de vigtigste konstruktioner i forhold til husets sikkerhed og sundhed. IBF betontagsten er fremstillet af gennemfarvet beton, der slutbehandles med en robust overfladebehandling, som modstår alle vejrmæssige udfordringer. Dermed får du også et sikkert og langtidsholdbart produkt til en absolut fornuftig penge.

En gedigen, glansfuld løsning

BIF’s tagsten har glanstal, som ligger blandt de højeste på markedet, og det giver dit tag en særdeles lang levetid.
Glansen fremkommer netop ved kvaliteten eller laget af overfladebehandling, som tagsten er behandlet med, og jo blankere overflade, desto mindre risiko for begroning.
Glanstal er udtryk for, hvor stort genskin der er fra et tag, og glanstal fra 0-10 er klassificeret med en kategori, der kaldes ”mat.”
Med matte tagsten får du ikke problemer, selvom du bor i et område, hvor lokalplanen påpeger, at der ikke må anvendes blanke tagsten med generende genskin.

Få overblik med tagberegneren

Når tagstenen til dit hus er valgt, skal du finde ud af, hvor mange tagsten der skal bruges. Din lokale tagstensforhandler kan i den forbindelse med fordel bruge IBF Tagberegner for professionelle håndværkere og forhandlere.
Den giver dig et hurtigt og klart overblik over, hvor mange tagsten og hvor meget tilbehør en given opgave kræver.
I dit lokale byggemarked/tømmerhandel kan du også få hjælp til at finde ud af, hvilken type tagsten, der bedst egner sig til lige netop dit hus.
Her finder du også tagsten fra IBF udstillet, og du kan bede om at få en vareprøve med hjem, så du i ro og mag kan vurdere, hvilken tagsten og farve der passer til dit hus.

Stærk finish med originalt tilbehør

Har du valgt tagsten fra IBF, bør du også fuldende taget med originalt IBF tilbehør.
Det er nemlig detaljen, som fuldender ethvert byggeprojekt, og det samme gælder dit tag.
Udstyrer du således afhængigt af løsningen din håndværker med rygningssten, dobbeltvingede sten, vindskedesten, bindere og beslag, rygningsbånd, fuglegitre, skotrender og taghætter fra IBF, opnår du den bedste garanti for et smukt, holdbart og funktionsdygtigt tag.
← Gå Tilbage