Et smukt hus fortjener både flotte og funktionelle omgivelser. Nogle opstår af sig selv fra naturens hånd, mens vi selv kan fuldende billedet af harmoni og idyl med strategisk placerede sten, der tilsammen danner en smuk belægning.

Belægning dækker alt fra belægningssten til fliser, og kommer i et utal af forskellige varianter.
IBF fremstiller alle deres belægningsprodukter på eget produktionsanlæg, der er fordelt på 20 steder over hele Danmark.
Fælles for al virksomhedens belægning er det, at den er produceret i beton, og dermed også besidder materialets særligt gode egenskaber.

Beton er sammensat af sand, grus, kalk og vand, og disse naturlige råstoffer samles til den velkendte IBF beton, der blandt andet ender som belægningssten eller flisebelægning på danske terrasser.

Under konstant kvalitetskontrol

Betonen er af særdeles høj kvalitet og kontrolleres jævnligt på IBF’s eget laboratorium. IBF er desuden underlagt Betonvarekontrollen, der er enhed for trejdepartovervågning af betonprodukterne, og det giver dig en god garanti for belægning i høj kvalitet med lang holdbarhed.

Belægning til ethvert behov

IBF tilbyder belægning, der dækker alle behov, og langt størstedelen af sortimentet inden for belægningssten og fliser produceres i flere forskellige tykkelser, som betyder, at du har mulighed for at finde den rigtige type belægning til det formål, du søger. Under det enkelte produkt står det angivet, hvilket formål produktet er tiltænkt, og i hvilken sammenhæng, det bedst bruges.

Et besøg hos en af IBF’s forhandlere vil gøre dig endnu klogere på, hvilken belægningsløsning, der passer perfekt til netop dine ønsker.

Ekstraordinær kvalitet i to lag

IBF producerer et bredt udvalg af fliser og belægningssten med to-lagsbeton. Det vil sige, at de støbes i to lag med en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin overflade. Det betyder også, at stenen er mindre tilbøjelig til at fastholde snavs og smuds.

Værdifuldt værktøj

Med IBF’s nye visuelle værktøj IBF Visualizer har du mulighed for, at se hvordan en bestemt flise, belægnings¬sten eller støttemur ser ud i et miljø, du selv vælger.

Visualizer er således et superfint værktøj, når du skal finde den helt rigtige belægning, da du uden at have lagt en eneste sten kan skifte mellem belægningstyper og farver og dermed danne dig det fornødne overblik samt finde den individuelt tilpassede løsning, der matcher dit behov og dine ønsker.
← Gå Tilbage