Et sommerhus skal være ligeså funktionelt som din helårsbolig og måske endda tilbyde lidt mere. Samtidig skal det dog ligne et sommerhus, der både indbyder til traditioner og en masse nye oplevelser.

Hos Lilje-huset har man løst udfordringen ved at forholde sig tro imod den mere traditionelle danske sommerhusarkitektur, mens man samtidig har optimeret planløsningen, så du får absolut mest ud af dit nye sommerhus. Her er der taget højde for det naturlige lysindfald, der følger døgnets rytme, og store, lyse køkkener og stuer er opprioriteret, da det ofte er her, du og familien tilbringer mange timer, når vejret ikke tillader ophold på de store træterrasser.

Et træsommerhus for livet

Sommerhusene fra Lilje-huset spænder lige fra det mindste Nordsø Basis 45L til det store Nordsø Eksklusiv Romantik 126V. For dem alle gør det sig imidlertid gældende, at de emmer af tidsløst design, som både kan udtrykke en minimalistisk og en romantisk tilgang til arkitekturen. Du finder også et af markedets bedst isolerede fritidshuse, som er fyldt med energirigtige løsninger så som 340 mm isolering i taget, U-værdi center 0,11, 300 mm isolering i gulv, U-værdi center 0,11, 215 mm isolering i ydervæg, U-værdi center 0,15, 3-lags lavenergiglas i døre og vinduer, U-værdi center glas 0,7, luft-luft varmepumpe, energi A++ m. 10 graders funktion, hvidevarer i energi A eller bedre samt indbyggede LED-spots indvendigt og udvendigt.

Skaber rammer for solstrålehistorier

Lilje-huset A/S er en af landets førende udbydere af fritidshuse i træ. Virksomheden har specialiseret sig i såvel udvikling som salg og byggeri af fritidshuse til private forbrugere i totalentreprise. Derudover tilbyder man Medbyg løsninger, hvor kunden selv varetager dele af arbejdet. Helt karakteristisk for Lilje-huset er det, at man altid arbejder med udgangspunkt i stolte, håndværksmæssige traditioner, og at man på bundlinjen leverer et fritidshus med en flot kvalitet og finish til ethvert behov og budget

Kom og oplev sommerhusene

På Lilje-husets tre permanente udstillinger kan du opleve i alt 10 af virksomhedens huse på helt tæt hold. Her kan du få en fornemmelse for ruminddelingen, indretningsmulighederne og husets udstyrsniveau. På udstillingerne møder du også en række byggerådgivere, som er klar til at hjælpe dig godt i gang med dit byggeri.
Du kan tyvstarte dit besøg ved at kigge forbi lilje-huset.dk, hvor du finder plantegninger, masser af billeder samt naturligvis priser på alle modeller.
Lilje-huset A/S

← Gå Tilbage