MIFApladen er en familieejet vestjysk trævirksomhed og webshop med egen fabrik og produktion af massive træplader og træmøbler. Vi lægger vægt på godt håndværk, solide naturmaterialer, de små detaljer og høj kvalitet. Hver dag arbejder vores dygtige medarbejdere med at skabe smukke designløsninger i træ til boligen.

I 2003 startede et træeventyr i Vestjylland, da realiseringen af MIFApladen blev til virkelighed. Lige siden grundlæggelsen har vi leveret design- og indretningsløsninger til både private og erhvervskunder i hele landet. Vi producerer selv alle træprodukterne, og kører dem ud med egen bil, så kunderne får en sikker og hurtig levering.

Skræddersyede designløsninger med træ

I dag ønsker mange forbrugere at indrette boligen med specialdesignede løsninger, som passer til netop deres hus, indretningsstil og personlighed. Hos MIFApladen er vi eksperter i at sætte kunden i centrum. Vi lader kunderne udfolde deres kreativitet, når vi sammen skaber skræddersyede designløsninger med trædesign til hele boligen. Vi er med dig i hele processen, og tager højde for dine ønsker til møbeltype, træsort, mål, farve, overfladebehandling og designudtryk. MIFApladen hjælper også erhvervskunder med at designe unikke indretningsløsninger med træ, der passer ind i virksomhedens fysiske rammer.

Træ, design og håndværk i smuk harmoni

Hos MIFApladen har vi en bred viden om træ, og derfor har vi udviklet et bredt produktsortiment af træmøbler med alt lige fra borde, bordplader, bænke, skamler, hylder og reoler til hele køkkenløsninger og køkkenudstyr. Vi ønsker at give kunderne et træprodukt udført i et godt håndværk og udelukkende i træ. Flere af træprodukterne er derfor konstrueret med en Bellevue-samling, hvor træmøblets elementer fastgøres med træsøm. Denne konstruktion giver styrke til møblet samt et smukt og stilrent udtryk. Dette er bare et eksempel på, hvordan vi forener design, træ og håndværk.

Byd naturen velkommen i boligindretningen

Hos MIFApladen er vi inspireret af naturens og skovens ressourcer. Træ er et dyrebart naturmateriale, som vi viser respekt for, når vi med omhug former, skærer, tilpasser og bearbejder råtræet. Vi har udgangspunkt i de gamle snedkertraditioner, når vi forvandler råtræ til moderne designmøbler og bordplader. Vores kunder er med til at hylde og bringe naturen indenfor, når de indretter boligen med massive træmøbler fra MIFApladen. Det er vi stolte af.

Derfor skal du indrette boligen med træ

En boligindretning med træ har en masse fordele. Træprodukter er både nemme og hurtige at rengøre og vedligeholde. Træ kan overfladebehandles, så det bliver mere modstandsdygtigt overfor snavs, ridser og slid. En overfladebehandling kan desuden ændre farven på træsorten, så du kan skabe et træprodukt, lige som du ønsker. Møbler og interiør i massivt træ er solide og har en lang holdbarhed med en høj funktionalitet. Træ har også den fordel, at det er et bæredygtigt materiale, der kan reproduceres uden skadelig miljømæssig påvirkning.

Mangler du mere inspiration til boligindretning med træ?

Ønsker du mere inspiration og rådgivning omkring mulighederne for boligindretning med træ, er du velkommen til at kontakte MIFApladen for at høre mere. Du kan også besøge vores fysiske showrooms i Vinderup eller i HUSET Middelfart. Besøg vores webshop her.
MIFApladen A/S

← Gå Tilbage