Cirkelhusene er er et bæredygtigt DGNB-certificeret byggeri, der er baseret på de tre nøgleområder bæredygtighed, økonomi og mennesket i centrum. Her kan du leve grønt og godt og dyrke individualiteten i selve husene, mens fællesskabet kan blomstre i det overdækkede atrium.

Cirkelhusene er en ny, innovativ boform, der indbyder til både individualitet og privatliv, men også udgør de ideelle rammer for en netværksbaseret livsstil og boform. Her finder du kort og godt den ideelle balance mellem selvstændighed og sammenhold, individer og fællesskab.

Cirklens geometri styrker boligen

Cirkelhusene består af 12 huse i en cirkel og er gennemført efter DGNB bæredygtighedsprincipperne. Den runde form giver byggeriet sit helt eget udtryk og særpræg, og arkitekturen af Cirkelhusene er hos SEM byg valgt ud fra et ønske om optimering, da cirklen udgør en konstruktion, som er ekstra modstandsdygtig over for elementernes rasen i fremtiden, når vi taler kraftigere regn, sol og vind

Fællesskab med plads til individualitet

Boligformen lægger naturligt op til større fællesskab, hvad enten man er børnefamilie, single eller senior, der vil bo individuelt, men samtidig ønsker et fællesskab med naboerne. Det centrale atriumområde danner en glasoverdækket oase i midten, hvor beboerne får et fleksibelt rum, der indbyder til sociale aktiviteter og repræsenterer et samlingspunkt for beboerne, da den giver mulighed for aktiviteter i hyggelige rammer. Her kan man altid søge og dyrke samværet men i lige så høj grad pleje individualitet og privatsfære i egne, private boliger.

Masser af lys og valgmuligheder

Stuen bliver gennemlyst via de store panoramavinduer mod forhaven, vinduerne fra køkkenet og vinduerne fra førstesalens store repos, som ligger i åben forbindelse med stuen. Alt efter behov kan man vælge også at etablere en stue på 1. salen ved at slå enten det ene eller begge værelser sammen med reposen. Denne stue vil via det åbne trapperum fungere som en integreret del af det store værerum i stueplan. Man kan også vælge at bruge reposen på 1. sal som kontor, computerrum eller eventuelt læse- eller fjernsynsstue. Valgmulighederne er mange, og derfor er det muligt at tilpasse boligerne i Cirkelhusene de enkelte beboeres og familiers individuelle behov.

Økonomien er helt på toppen

Man kan godt lave runde tage, selvom man benytter sig af firkantede solcellepaneler. Det prisvindende firma Ennogie, som er leverandør til soltaget i Cirkelhusene, har således konstrueret en løsning, der sikrer den runde bolig et komplet solcelletag, da Ennogies løsning levers med tilpasningsmoduler, der har et visuelt udtryk som solcellepaneler, men kan tilskæres enhver form. Dermed kan du også tjene penge med Cirkelhusene, som er er et lavenergi boligprojekt, der lever op til 2020 kravene og er præcertificeret til en DGNB guldmedalje.

Det glasoverdækkede atrium i midten af boligerne kan både bruges selvstændigt og danne ramme om fællesskabet og sammenholdet mellem beboerne. Atriummet tilfører dermed boligerne og deres beboere en dynamik, som man ikke finder i mere traditionelle byggerier.

Hver bolig rummer 120 m2 arkitektoniske og smukke rum i to plan fordelt på entré/ bryggers, badeværelse, stue, køkken og tre værelser.

Læs mere på www.cirkelhusene.dk.
SEM byg ApS

← Gå Tilbage