Ønsket om at opnå renhed efter et besøg på det lille hus har fået det japanske douchetoilet til at vinde stadig større indpas herhjemme. Hos SmartHome i Hinnerup har du flere forskellige mærker og modeller at vælge imellem.

Rengøring med vand er noget af det mest naturlige i verden. Samtidig er det skånsomt for huden sammenlignet med brug af toiletpapir eller vådservietter.
Douchetoilettet er både miljøvenligt og hygiejnisk, og efter en vask vil du føle dig ren og frisk.
Den nye toilettype henvender sig til alle, men det kan med fordel anvendes af folk, som lider af hudirritationer i intimområderne og derfor vil have glæde af en ekstra skånsom løsning.
Du kan få såvel gulvstående som væghængte modeller inden for douchetoiletter, så det nemt kan passes ind i dit badeværelsesmiljø.

Fra alverdens førende leverandører

SmartHome tilbyder et omfattende udvalg af douchetoiletter og bidetsæder fra Duravit, Geberit, Grohe, Laufen og Roca.
Modellerne kan altid skræddersys individuelle behov, og SmartHomes teknikere, der blandt andet er certificeret hos Geberit i Schweiz, er særligt uddannet til at servicere produktlinjen.
Blandt virksomhedens ansatte finder du også en ergoterapeut, der kan hjælpe dig med at finde det rigtige match mellem dit behov som kunde og de produkter som SmartHome sælger.

Få syn for sagen

SmartHome har showroom i Huset, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor du kan opleve en stor del af sortimentet. I første omgang kan du danne dig et overblik via dette link: https://huset-middelfart.dk/udstillere/smarthome/

Herudover kan du se flere douchetoiletter på SmartHomes kontor i Pi 4, 8382 Hinnerup.

Vores ekspertise er din tryghed

SmartHome har siden 2007 haft status af specialister inden for douchetoiletter.
Vi har en massiv viden på området og er dermed i stand til at sikre, at du får det ideelle match, uanset hvordan dit badeværelse er indrettet, og hvilke præferencer du har.
Vi har installeret over 2500 douchetoiletter i hele Danmark, så vi ved hvad der skal til for at få en god, varig oplevelse.
Udover knowhow, rådgivning og salg tilbyder SmartHome undervisning i brugen af douchetoilettet i forbindelse med køb, ligesom man yder landsdækkende service på produkterne.

Læs mere på: www.smarthome.dk
← Gå Tilbage