Hvad enten du foretrækker at handle eksklusivt interiør til dit badeværelse på nettet eller i en fysisk forretning, er der god hjælp at hente hos Sønderborg Bad & Varme ApS.

900 m2 spækket med eksklusive møbler til badeværelset… Det er, hvad Sønderborg Bad & Varme ApS byder velkommen med i domicilet på Ingolf Nielsens Vej 5. Her præsenterer man et omfattende udvalg af produkter fra branchens førende leverandører, og det er her, du finder det perfekte match til dit badeværelse, hvad enten du bare har brug for et enkelt møbel eller ønsker at give hele rummet et nyt interiør. Hos Sønderborg Bad & Varme ApS har du en stående invitation til inspiration, og du vil altid kunne gøre brug af en række gode tilbud. Det gør sig også gældende på Fyn, hvor man i Huset Middelfart har et showroom på 37 m2.

Shop i top

De attraktive produktlinjer og ditto priser har medført, at Sønderborg Bad & Varme ApS tiltrækker kunder fra såvel Jylland som fra Fyn og Sjælland. Et faktum, der også skyldes massiv tilstedeværelse på nettet ifølge direktør Erik Nielsen. “Vi har opbygget en meget populær webshop, hvor kunderne i ro og mag kan studere det store sortiment”, fortæller Erik. “Efterfølgende får mange af dem lyst til at køre efter udstillingen for at se og mærke møblerne rent fysisk, mens andre handler med det samme hjemme fra deres PC”. Det store arbejde med at sikre synlighed via en opdateret webshop samt opslag på relevante, sociale medier har da også båret frugt på bundlinjen. Efter bare to års målrettet indsats i den virtuelle verden er virksomhedens salg således steget markant.

Indkøb med flere fordele

Attraktive udstillinger, profilering på nettet samt deltagelse i diverse bolig- og livsstilsmesser overalt i landet udgør imidlertid kun få af de parametre, Sønderborg Bad & Varme udmærker sig på. “Hvad webshoppens omfattende program angår, foregår alt salg stykvis, hvilket giver kunderne mulighed for at kombinere produkterne helt efter eget ønske”, forklarer Erik. “Har man eksempelvis valgt et vaskeskab i den serie/farve, man ønsker, kan man også frit vælge mellem forskellige vaske. Derudover fører vi ikke møbler i folie men i laminat, som er fuldsvejset, og alt leveres færdigsamlet, så det er hurtigt og enkelt for kunden at komme på plads”.

Kombinér dine kvalitetsmøbler

To af Sønderborg Bad & Varmes ApS’s flagskibe er Sønderborg Bad Prestige og Naxani. “Her er virkelig også noget at komme efter”, påpeger Erik. “Med rigtig mange serier er der noget for enhver smag, og kunderne har udstrakt frihed til at sammensætte møblerne, så de i sidste ende står tilbage med deres helt eget, individuelt tilpassede badeværelse”. Den model har vist sig at være en vinder blandt Sønderborg Bad & Varme ApS’s brede vifte af kunder. Både de, der er til en hurtig handel på webshoppen, og de, der gerne først vil opleve produkterne i virkelighedens verden.

Gå på opdagelse i webshoppen her. 

Besøg virksomhedens showroom. 

Læs mere om Sønderborg Bad & Varme ApS her. 

 
Sønderborg Bad og Varme ApS

← Gå Tilbage