Vide åbninger med maksimalt sikkerhedskrav: Foldedøren fra Solarlux kan ikke blot i aluminiumvarianten opfylde kravene til modstandsklasse RC2. Nu garanterer træsystemet også den høje indbrudshæmning i henhold til DIN EN 1627. Vel at mærke som den første træfoldedør på markedet.

Facadeløsninger, der kan åbnes fleksibelt, og store glasarealer giver frie muligheder for udformning og stor fleksibilitet i boligen. Men samtidig opstår der en fornemmelse af manglende sikkerhed. Det er en udbredt fordom, at store glasflader udgør en stor angrebsflade for indbrudstyve. Det er foldedøren fra Solarlux dog et klart modbevis på. For den kombinerer frihed med sikkerhed. Foldedøren har med RC2-certificeringen en særdeles høj indbrudsbeskyttelse og kan derfor endda få statsstøtte.

Kontrolleret indbrudsbeskyttelse

Indbrudshæmmende elementer i modstandsklasse RC2 bliver underkastet en manuel indbrudskontrol og skal kunne modstå et angreb med løfteværktøjer i et fastlagt stykke tid. Den praksisorienterede indbrudskontrol sikrer, at der ikke er nogen svage punkter i den samlede konstruktion. Nu har Woodline som den første træfoldedør på markedet bestået alle discipliner i RC2-testen. Denne foldedør opfylder alle krav til de højeste sikkerhedsstandarder. Den standardmæssige 2-punkts stanglås samt alsidige kombinationsmuligheder med forskellige sikkerhedsteknikker garanterer optimal indbrudshæmning.

Uden kompromisser med hensyn til design og teknik

Derudover suppleres systemkomponenterne af en række specielle tekniske funktioner: Foldedøren har en kombination af fremragende statiske værdier og U-værdier med høj tæthed. Det centrale er dog udover indbrudsbeskyttelsen og højeste funktionalitet muligheden for maksimal åbenhed, hvilket har en stor indflydelse på, hvordan bygningen fremstår udadtil. Det gælder naturligvis både for boliger og for restauranter. Et dæmpet design samt smalle profilfronter med en synlig bredde på kun 143 mm i fløjsamlingen understreger foldedørens transparente karakter. Endnu et highlight er, at der udelukkende bruges premiumtræsorter fra certificeret bæredygtigt skovbrug til rammeprofilerne i Woodline. En omhyggelig overfladebehandling samt en miljøvenlig lasur på vandbasis gør træet modstandsdygtigt over for miljøpåvirkninger i mange år.

Les mer her. 
← Gå Tilbage