Gulvet udgør i helt bogstavelig forstand et væsentligt fundament for velvære i hjemmet og på arbejdspladsen. Der er mange forskellige typer at vælge imellem, og hos Timberman Denmark finder du et stort udvalg, der både tager hensyn til mennesker og miljø.

Hvad enten du står foran at skulle bygge fra bunden eller blot ønsker at udskifte gulve i huset, er det rart at kunne beslutte sig ud fra et stort sortiment. Den mulighed har du blandt andet hos Timberman Denmark, der siden 2001 har udviklet og udbudt gulvbelægninger som træ, kork og vinyl. Timbermans mission er at tilbyde deres kunder flotte kvalitetsgulve til fair priser i de nævnte materialer. Udvalget starter ved et traditionelt trægulv i form af den helt klassiske og stilrene sildebensparket i træsorten eg. Timberman tilbyder desuden Ask Prime børstet, som er slotsplanker i førstekvalitets asketræ med lyse, harmoniske farvetoner.

Flere typer korkgulve

Inden for korkgulve starter udvalget fra Wicanders ved European Nature Oak, Authentica, der er et korkgulv med vinyloverflade i brune nuancer, og som tilbyder et lyddæmpende, affjedrende og lunt gulv.
Artic Oak, Authentica, er et korkgulv med de samme egenskaber og vinyloverflade i lyse nuancer, mens Fashion Oak, Novego, er en lækker vinylgulvsnyhed af med mange fordele, heriblandt naturtro overflade i 3D, høj slidstyrke og god gangkomfort.

Alle gulvene er 100% phthalatfri.

Bæredygtig ressource

Den kork, der anvendes i alle modellerne, stammer fra barken af de op til 200 år gamle korkege, der vokser i den portugisiske korkskov Montado. Når korken er høstet, vokser et nyt lag korkbark ud, og efter ni år er korken igen klar til at blive høstet. Dette gør korkegen til en vedvarende og bæredygtig ressource.

Verdens korkskove og plantager har desuden en markant, positiv virkning på mængden af drivhusgas i atmosfæren, da de optager omkring 10 millioner tons CO2 hvert eneste år.

Blødt at gå på

Kork er et unikt, affjedrende naturmateriale, og korkgulvene fra Timberman er konstrueret med to lag kork, som sikrer helt unikke ergonomiske egenskaber. Specielt på arbejdspladser, hvor belastning af fødder og ben er stor, er korkgulve derfor den perfekte løsning.

Mange moderne bygninger har høj loftshøjde og er følgelig plaget af både trinstøj fra sko og rumstøj, og her vil montering af gulve med to lag kork betyde, at støjen reduceres væsentligt med helt op til 20 dB.

Let at lægge og pleje

Korkgulvene fra Timberman er designet med det patenterede Cork-Loc clicksystem, som sikrer nem og hurtig montage uden brug af lim. De er også meget enkle at vedligeholde, da de blot behøver almindelig rengøring med vand, sæbe og klud samt pleje efter behov i form af laksæbe og -pleje.

En lun løsning

Kork er i sig selv lunt at gå på, gulvene fra Timberman kan også uden problemer lægges på gulvvarme. Totalt set får du med korkgulve en løsning, der er fremstillet af et unikt råmateriale med usædvanlige egenskaber.

Hemmeligheden bag korkens store styrke og anvendelighed ligger i dens cellestruktur, som ligner biernes honningceller. Her fungerer hver celle fungerer som en miniature af en naturlig termisk isolator, der også sikrer lydisolering og tilbyder unikke, støddæmpende egenskaber.
Timberman Denmark A/S

← Gå Tilbage