Nu introducerer Gustavsberg en ny serie af badeværelsesmøbler i en af årets største trendfarver. Traditionel hvid udfordres således seriøst af Graphic, som er Gustavsbergs nye og grønne skud på stammen af badeværelsesmøbler.

Farver er populære som aldrig før, men ofte falder valget på hvidt til
badeværelset.
Gustavsberg lancerer derfor en ny linje i møbelserien Graphic, der med sin højaktuelle, mørkegrønne farve er helt i tråd med en af årets stærke farvetrends. Samtidig imødekommer den efterspørgslen fra Villeroy & Boch Gustavsbergs ansatte, kunder og besøgende på messer.

Behov for flere alternativer

Til trods for at trendpilen peger i retning af flere farver, vælger mange danske forbrugere oftest hvidt i deres indretning af badeværelset.
Det gør Gustavsberg nu op med ved at markedsføre en grøn serie af møbler, der matcher det stilrene og enkle nordiske udtryk.
Ligesom man efterhånden er begyndt at bruge flere farver i andre dele af hjemmet, spår badeværelsesproducenten nemlig, at folk også vil få øjnene op for, hvad farver på badeværelset kan gøre for både trivsel og atmosfære, særligt ud fra betragtningen om at farver skaber en rolig stemning, hvilket er ønskværdigt i det rum, hvor ens dag starter og slutter.

Optimal opbevaring på dit badeværelse

Graphic-serien har renere linjer og er mere kompakt end den typiske badeværelsesindretning.
Modulerne har enkle og moderne løsninger, som giver maksimal opbevaring på mindst mulig plads, og det er helt op til dig, hvilke og hvor mange moduler du vil kombinere. Serien fås med skuffer og skabe i normal og mindre dybde, og du får ekstra
opbevaringsplads takket være smarte løsninger som magnetlister indvendigt i skabene, diskrete stikkontakter og mulighed for ekstra opbevaring på indersiden af lågerne i højskabene.
Badeværelsesmøblerne fås også med hvide og grå fronter, som passer fint sammen med den nye, grønne indretning.

Et powerfuldt, personligt udtryk

“Med Graphic skal man kunne sammensætte modulerne, som man selv vil.
Måske vil man nøjes med et enkelt strejf af farve på badeværelset, mens resten af møblerne er i lysere farver? Måske vil man have grønne skabe og skuffer og hvide reolmoduler?
Det er helt op til den enkelte,” forklarer Fredrik Leander, som er produktchef for Furniture
& Wellness.
Ud over det nye skud på stammen i Graphic-serien tilbyder Villeroy & Boch Gustavsberg nu også nye knopper og greb i forskellige former, farver og materialer. Forbrugerne kan sætte deres eget præg på indretningen og blandt andet vælge knopper og greb i messing, krom, sort, marmor og læder i forskellige farver.
Kom ud og lad dig inspirere i det bemandede showroom i Rødovre. Der er åbent mandag til torsdag klokken 10.00-12.00 og 12.30-16.00, fredag klokken 10.00-12.00 og 12.30-15.00 samt den første og sidste søndag i måneden klokken 10.00-14.00.
Villeroy & Boch Danmark A/S

← Gå Tilbage