Med Venticello fra Villeroy & Boch får du en komplet møbel- og sanitetsserie, der på imponerende vis kombinerer form og funktion og byder på et omfattende produktsortiment i et let design med tynde kanter.

Den tid er forbi, hvor badeværelset var et sted, der skulle gemmes lidt væk fra husets øvrige rum.
Trenden går klart imod at tilføre rummet et eksklusivt look som på de bedste hoteller, og et badeværelsesmøbel må gerne signalere klasse.
Her byder Villeroy & stærkt ind med Venticello.
Seriens mange produkter i flere forskellige størrelser og farver afslører således et trendy og elegant design inden for håndvask, toilet og beslægtet interiør, hvor der ikke er gået på kompromis med funktionaliteten.

Badeværelse med inspiration

Venticello har mange forskellige kombinationsmuligheder og skaber dermed de perfekte rammer for individuel indretning af badeværelset. Et omfattende udvalg af møbler i 10 forskellige farver og materialer og matchende håndvaske er med til at gøre udtrykket meget alsidigt og varieret.
Møbelhåndvaskene er med sin kanthøjde på 18 mm både yndefulde og elegante, og med en dybde på 12 cm sikrer de stor brugervenlighed.
Det er muligt at vælge mellem tre forskellige vandbesparende toiletter, der alle er udstyret med den innovative skylleteknik DirectFlush og er hurtige og nemme at rengøre takket være den åbne skyllerand.
Endelig kan toiletterne suppleres med ultratynde sæder til at fuldende det elegante slim-line look.

Lethed og lækker finish

Med Venticello tilføres badeværelset et moderne slimline design, der er spækket med funktionalitet i mange af detaljerne.
Den nye komplette Venticello kollektion repræsenterer også en helt ny lethed inden for moderne design på badeværelset.
Udvalget omfatter blandt andet asymmetrisk, slim-line møbelvask med generøs afsætningsplads og et omfattende møbelprogram med forskellige højder og variationer af skuffeinddelinger.
Venticello-serien opfylder dermed selv den mest kvalitetsbevidste og kræsne forbrugers krav til funktionalitet og individuelt rumligt design.
Villeroy & Boch Danmark A/S

← Gå Tilbage