For mange mennesker repræsenterer udestuen det unikke fri- og samlingssted i hjemmet, hvor man hygger sig sammen og følger årstiderne skifte helt tæt på. Forårets første stråler, høj sommersol og elementernes rasen i en efterårsstorm er blot få af de oplevelser, der får en ekstra dimension, når man sidder trygt og sikkert i en eksklusiv forlængelse af sit hus.

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuseVirksomheden har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser, som hjælper dig med at skabe en løsning, der til fulde imødekommer dine personlige ønsker og behov. Du kan hente masser af inspiration til din udestue såvel online via sociale medier som i Willab Gardens fysiske butikker og showrooms. Foretrækker du at danne dig et overblik hjemmefra, kan du gøre brug af online planlægningsværktøjer eller af en app til telefonen, der giver dig mulighed for at designe, udvikle og give din udestue den ønskede indretning i 3D.

Skab dit personlige præg

Et af virksomhedens flagskibe hedder Pergola, og her er der så langt fra tale om en udestue af traditionel karakter. Pergola er nemlig løsningen, der kan skifte form og funktionalitet alt efter dine ønsker. De motordrevne lamellerne i taget kan hurtigt og nemt indstilles i mange forskellige vinkler eller lukkes helt for at give forskellige lyseffekter, og dermed vælger du selv, hvor meget sol eller skygge du vil have Pergola kan placeres fritstående eller mod en væg, og skelettet udgør en af de stærkeste konstruktioner på markedet, som blandt andet kan klare store mængder sne.

Det er fremstillet i lakeret aluminium, hvilket betyder, at det stort set er vedligeholdelsesfrit. Skelettet og lamellerne findes i fire farver, og du kan vælge kontrastfarver til de forskellige dele. Du kan også tilvælge integreret LED-belysning med indirekte og/eller direkte lys, som giver dig en virkelig effektfuld lyssætning.

Sikker solbeskyttelse til stuen

Hvad solbeskyttelse angår, er du godt hjulpet med tagmarkisen Zip Screen. Her bevarer du glastagets fordele med åben himmel, samtidig med at udestuen får en effektiv og pæn solbeskyttelse. Markisen er motordrevet, og stoffet rulles ud via skinner, så det strækkes ud og kan tåle vindstyrker op til 37,5 m/s. Skinnerne er udført i hvidlakeret aluminium, og markisen fås med stof i de tre farver, lysegrå, mørkegrå og sort. Markisen passer både til skeletter i limtræ og aluminium, og når den ikke er i brug, rulles den ind i den medfølgende kassette.
Kassetten er meget diskret, optager kun ganske lidt plads og beskytter markisen mod regn og snavs. Zip Screen passer til tage fra tre til seks meters bredde, og der ydes fem års garanti på den.

Godt garderet mod vind og vejr

Zip Screen findes også i en vertikaludgave, som løber langs med vinduet og giver en utroligt effektiv, vindmodstandsdygtig solbeskyttelse. Markisen har en meget robust konstruktion, som passer til de fleste glas. Takket være dens zip-funktion rulles den ned parallelt med overfladen via en skinne på hver side, og det gør markisen stabil, så den tåler vind op til 37,5 m/s.

Skinnen monteres over den overflade, hvor du ønsker solbeskyttelse, eller indvendigt på profilen. Dermed slutter markisen helt tæt og efterlader ingen sprækker til sol eller vind. I oprullet tilstand forsvinder markisen ind i en kassette, hvilket gør den så godt som usynlig, når den ikke er i brug, og det sikrer desuden, at markisen er effektivt beskyttet mod regn og snavs. Skinnen er hvidlakeret aluminium, og markisen fås med stof i tre farver, lysegrå, mørkegrå eller sort. Også denne udgave yder Willab Garden fem års garanti på.
Willab Garden AB

← Gå Tilbage