Solen skinner, fuglene fløjter, og foråret ligger lige rundt om hjørnet. For mange mennesker medfører den lyse tid også kriblen i de grønne fingre og et ønske om at dyrke såvel lækre grøntsager som flotte blomster og planter med et drivhus som centrum. Men hvad skal man vælge? Og hvordan får man det bedste udbytte?

Står du foran at skulle købe drivhus, er der en række faktorer, det betaler sig at tage højde for, inden du investerer.
Du bør for det første gøre op med dig selv, hvad du har lyst til at dyrke, og hvor højt du vil sætte overlæggeren rent ambitionsmæssigt.
Drivhuset tilbyder et væld af muligheder, og afhængigt af størrelse og udformning er det kun fantasien, der sætter grænsen, og når det gælder inspiration til dit drivhus, er der god hjælp at hente hos Willab Garden.

Leverandør med solid ekspertise

Hos Willab Garden har man siden 1986 kunnet kalde sig Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse.
Virksomheden har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser, som hjælper dig med at skabe dit yndlingsrum i haven, og du kan altid finde masser af inspiration til drivhuse såvel online via sociale medier som i Willab Gardens fysiske butikker og showrooms.

I butikkerne kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få rådgivning af kompetente konsulenter.
Foretrækker du at danne dig et overblik hjemmefra, kan du gøre brug af online planlægningsværktøjer eller af en app til telefonen, der giver dig mulighed for at designe, udvikle og give dit drivhus den ønskede indretning i 3D.

Et View til vækst

Har du mod på et moderne og stilrent drivhus, kunne View vise sig at være den ideelle løsning. View er et moderne, rummeligt drivhus med et smart skråt tag, der giver en nærmest majestætisk panoramaudsigt, hvis du placerer den høje væg mod omgivelserne.

Huset egner sig glimrende som fritstående pavillion og matcher samtidig den moderne villa perfekt. På View er der dobbeltdør med lås standard, og du kan vælge at placere den på fronten eller siden. Du kan også tilføj flere døre, hvilket forstærker rumfornemmelsen hvis du indretter huset med en dyrkningsplads og en loungeplads. Samtidig giver det øget ventilation.
Taget består af polycarbonat, som er isolerende plast, og som sikrer bedre forudsætninger for dyrkning, fordi det dæmper solens stråler og isolerer bedre end glas.

Stor værdi til den lille have

Et mindre drivhus kan også være rummeligt på trods af sit lille ydre og pris, hvilket Qube er et godt eksempel på. Det passer superfint ind i den lille have, hvor man går med store drømme om hjemmedyrkede grønsager. Huset er opbygget af stabile firkantprofiler, som garanterer et robust og stabilt drivhus, der samtidig tilbyder et enkelt og elegant udtryk.
Den høje tagvinkel giver god ståhøjde, så man kan stå oprejst, og den høje hældning medvirker desuden til, at sneen glider lettere af.

Garderet i det grønne rum

Green Room Classic drivhuset er specielt udviklet til vores nordiske klima med et stramt design og mange smarte løsninger, som gør drivhuset stabilt og vejrbestandigt.

Green Room er omfattet af en betryggende, fuld stormgaranti på fem år og da det er konstrueret med unikke dæklister i lakeret aluminium, yder Willab Garden 12 års garanti på huset, hvad materiale og bearbejdningsfejl angår. Dæklisterne, der holder glasruderne på plads, har gummilister, som tætner, hvilket er medvirkende til at sikre et ekstra robust drivhus.

Hip to be Square

Drivhuset Green Room Square indgår i Willab Gardens egenudviklede serie af stormsikre og ekstra robuste drivhuse. Square er et smukt og stabilt drivhus med 5 års stormgaranti. Derfor er Green Room-drivhuset et sikkert valg for dig, som eksempelvis bor ved kysten eller et sted, hvor det blæser meget.

Squares spændende, kvadratiske form og gode loftshøjde gør det også meget velegnet som lysthus. Med valmet tag og stilrene linjer bliver Square hurtigt havens midtpunkt. Huset fuldendes af indbydende dobbeltdøre og gode håndtag, som kan låses.

Væg mod verden

Green Room Wall kombinerer en topmoderne og stormsikker konstruktion med den klassiske stil, som et drivhus på mur giver.
Når du bygger et drivhus på mur, får du ud over stemningen og skønheden også en indbygget varmeregulator.
Wall egner sig også fremragende som luksuriøst lysthus med god plads til socialt samvær.

Du vælger selv stil på drivhusets mur, hvilket har stor betydning, da en mur med 100 år gamle, genbrugte mursten giver et helt andet udtryk, end hvis du vælger en hvid, pudset mur til drivhuset. Muren er ikke inkluderet i købet, så du kan selv sætte dit præg på den og dermed bestemme hele drivhusets karakter.

Dynamisk drivhuspakke

Beslutter du dig for et Green Room drivhus, kan du vælge mellem et hvidt-, mørkegrønt-, vinrødt- eller metallicgråt.

Integreret sokkel indgår som standard ved alle Green Room-modeller og er konstrueret til at give et stabilt drivhus og understøtte ved monteringen. Soklen er lakeret i samme farve som drivhuset og leveres altid med nedstøbningsjern.

Drivhuset er desuden forsynet med to, fire eller seks store ventilationsvinduer med Bayliss automatisk vinduesåbner for at opnå en optimal udluftning. Kraftig, automatisk vinduesåbner sikrer, at tagvinduerne ikke blæser op, selv ved kraftig blæst.

Vinduesåbnerne leveres i samme farve som drivhuset, og du kan desuden glæde sig over 4 mm sikkerhedsglas som standard, dobbelt skydedør i gavlen og nøglelås til håndtagene.

Willab Gardens værktøj Drivhusguiden giver dig i øvrigt masser af muligheder for at foretage flere unikke valg, så du får præcis det drivhus, som du ønsker.
Willab Garden AB

← Gå Tilbage